• darkblurbg

Meer dan alleen een boekhouder

Voor de zakelijke markt zijn wij meer dan alleen een boekhouder. Ondernemers en MKB-bedrijven vinden in ons een ervaren totaalpartner. Wij denken mee, verlenen advies en kijken kritisch naar alle belastingzaken, ook op juridisch gebied. Van het voeren van de administratie tot het verzorgen van aangiften en jaarverslagen: wij bieden je alles wat je van een goede boekhouder of accountant gewend bent. Daarbij besteden wij zeer veel aandacht aan advies. Wij zien het als onze taak om je niet alleen werk uit handen te nemen, maar ook te zorgen voor een nog beter renderende en winstgevende onderneming. Daarom denken wij met je mee en voorzien wij je van advies. Waar wij ruimte zien voor optimalisatie of verbeteringen, voeren wij deze door. Met ons heb je de zekerheid van een betrokken, open en flexibele partner die zich inspant voor het best mogelijke resultaat. Wij hechten waarde aan goede, langdurige relaties en bieden de op maat gemaakte ondersteuning waar je als ondernemer of bedrijf behoefte aan hebt.

A tot Z zorg advies en beheer voor bedrijven en ondernemers

Van zzp’er of start-up tot scale-up of mkb-bedrijf: elke ondernemer of elk bedrijf heeft specifieke aandachtspunten die vragen om een specifieke aanpak. Ons betrouwbare, ervaren en persoonlijk georiënteerde kantoor kan elke ondernemer of bedrijf van dienst zijn met advies, compleet beheer en alles daar tussenin. Meer grip op de boekhouding, zekerheid van correcte naleving van de regels, de voordelen van uitvoerige kennis van uitzonderingen die voordelen bieden in jouw specifieke situatie. Dit en al het andere dat je mag verwachten van een boekhouder, accountant of belastingadviseur vind je bij ons. Ontzorgen, adviseren en optimaliseren: dat is wat wij doen, op zeer prettige en persoonlijke wijze. Welke administratieve of juridische diensten je ook nodig hebt: met onze kennis, ervaring en klantgerichte aanpak kunnen wij je perfect van dienst zijn. Wij helpen bij uitdagingen, lossen problemen op en realiseren kostenbesparing terwijl jij je kunt blijven focussen op ondernemen en andere zaken die voor jou of jouw bedrijf van belang zijn.

Administratie en advies

Wij beschikken over de kennis en ervaring om zelfs de meest complexe administratie uit te voeren, maar ook de beginnende ondernemer of kleine onderneming is van harte welkom bij ons. Wij voeren alle taken uit die je van een boekhouder of accountant mag verwachten. Het voeren van jouw administratie betekent voor ons meer dan alleen het verwerken van cijfers. Het is onze taak om jouw administratie te optimaliseren. Dit betekent dat advies bij ons een prominente rol speelt. Wij hanteren een persoonlijke aanpak waarin wij altijd helder communiceren en op zoek gaan naar de best mogelijke oplossing. Zien wij ergens een mogelijkheid om de administratie te optimaliseren, voordeel te behalen of geld te besparen, dan bespreken wij dit en leggen wij precies uit wat de mogelijkheden zijn. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken hebt naar je administratie, tenzij je dit wilt. Heb je een vraag of behoefte aan advies, dan staan we te allen tijde voor je klaar.

Belastingaangiften

Een goede administratie voeren is een ding, de juiste dingen met deze administratie doen is een tweede expertise. Wij kunnen al je belastingaangiften voor je verzorgen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over deadlines van aangiftes of over het correct invullen hiervan. Wij behartigen jouw belangen naar volle tevredenheid. We doen echter nog meer dan dat: wij kennen alle wetten, regels, uitzonderingen en specifieke nuances. Hierdoor kunnen wij niet alleen alle aangiften verzorgen, maar je ook geld helpen besparen. Wij hebben kennis die bij de meeste ondernemers en bedrijven ontbreekt, maar die je veel voordeel op kan leveren. Wij adviseren hier doorlopend over.

Jaarrekeningen en controles

Het opstellen van jaarrekeningen is een specialistische klus die met veel aandacht voor detail dient te gebeuren. Voor het bedrijf kan er veel afhangen van de jaarrekening. Wij beschikken over meer dan twintig jaar ervaring in het opstellen en controleren van jaarrekeningen. Of je nu op zoek bent naar een partner die een jaarrekening kan maken of controleren, of een die dit verzorgt als onderdeel van een totale boekhouding: wij zijn er voor je.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Dankzij onze totaalbenadering kunnen wij iedereen van complete service voorzien. Of je nu op zoek bent naar een boekhouder, een adviseur, of een combinatie hiervan: wij staan voor je klaar. Particulier of zakelijk. Klein of groot. Startend of vermogend. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij vertellen je graag hoe wij je van dienst kunnen zijn

Contact

Bezoek & postadres

Theeven Juristen & Belastingadviseurs
Karel van Egmondstraat 7
6137 HT  Sittard
Nederland

Contactgegevens

046 - 45 88 932
info@theeven.nl
KvK : 14113709

Betaalrekening IBAN:
NL29 INGB 0009 5234 43
Stichting Beheer Derdengelden IBAN :
NL41 INGB 006 6444 61