• darkblurbg

Ons bedrijf: al sinds 1996 jouw betrouwbare partner

Ons kantoor werd in 1996 opgericht door Mario Theeven, een expert in fiscale en juridische kwesties. Mario bracht een schat aan ervaring mee en koppelde dit aan een zeer specifieke, klantgerichte aanpak. Onze kunde gecombineerd met onze persoonlijke en betrokken manier van samenwerken heeft gezorgd voor een gestage groei, waardoor wij nu zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en gerenommeerde partner op het gebied van boekhouding, belastingadvies en juridisch advies. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om een zeer breed scala aan klanten in al hun behoeften te bedienen. Wij verzorgen de boekhouding van particulieren variërend van gezinnen tot senioren en mensen met een aanzienlijk vermogen, maar werken ook voor zzp’ers, kleine ondernemingen en mkb-bedrijven. Al onze klanten geven wij dezelfde aandacht, persoonlijke aanpak en op maat gemaakt advies.

Onze kernwaarden en onderscheidend vermogen

Administratie- en advieskantoren zijn er in overvloed. Waarom zou je kiezen voor ons? Wij hebben ten tijde van onze oprichting in 1996 enkele kernwaarden vastgelegd die wij ook vandaag de dag nog hanteren. Ondanks dat wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig kantoor met talloze klanten van allerlei groottes en in diverse hoedanigheden en branches, vormen deze kernwaarden nog steeds de ruggengraat van ons bedrijf en onze diensten. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten de aandacht krijgen die zij wensen en verdienen. Wij willen geen kantoor op afstand zijn dat je af en toe spreekt wanneer het nodig is, maar een betrouwbare en betrokken partner die altijd voor je klaarstaat.

Wij willen ons werk goed doen om voor jou de best mogelijke resultaten te behalen. Dat betekent uiteraard dat wij ons werk inhoudelijk voortreffelijk uitvoeren. Wij willen echter meer zijn dan alleen een betrouwbare, kundige partner met sterke vakinhoudelijke kennis: daarom speelt advies voor ons ook zo’n belangrijke rol. Wij hechten zeer veel waarde aan open, langdurige partnerschappen. De kernwaarden die voor ons daarbij voorop staan, zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, kwaliteitgerichtheid, betrokkenheid, een proactieve houding en transparantie. Wij doen waarvoor je ons inschakelt en meer. Omdat wij meedenken, ons verdiepen in jou of jouw bedrijf en altijd streven naar het hoogst haalbare, zijn wij niet alleen jouw kantoor met een totaalaanpak, maar ook een meedenkende sparringpartner die altijd klaarstaat met (proactief) advies. De verwachtingen van onze klanten overtreffen: dat geeft ons een kick.

Naast uitvoerige kennis van administratie en belastingen, beschikken wij ook over gedegen juridische kennis. Hierdoor zijn wij ook echt een unieke totaalpartner met kennis en advies op branche-overschrijdende vlakken.  Tel daar meer dan 20 jaar kennis en ervaring met particulieren en bedrijven bij op en je zult begrijpen waarom zoveel van onze klanten ons nog steeds zien als hun complete partner. Vaak gaan financiële en juridische kwesties hand in hand. Omdat wij deze kennis gebundeld hebben, heb je als klant niet langer meerdere kantoren nodig om je belangen te behartigen: je hebt één aanspreekpunt met alle benodigde kennis en ervaring.

Laten wij kennismaken

Je bent vanzelfsprekend welkom om kennis met ons te maken. Wij leren jou en/of bedrijf graag kennen en kunnen in een intake gesprek precies aangeven waar wij je bij kunnen helpen. Bezoek onze contactpagina voor het maken van een afspraak.

Contact

Bezoek & postadres

Theeven Juristen & Belastingadviseurs
Karel van Egmondstraat 7
6137 HT  Sittard
Nederland

Contactgegevens

046 - 45 88 932
info@theeven.nl
KvK : 14113709

Betaalrekening IBAN:
NL29 INGB 0009 5234 43
Stichting Beheer Derdengelden IBAN :
NL41 INGB 006 6444 61