• darkblurbg

Wij ontzorgen particulieren

Wij zijn er niet alleen voor het bedrijfsleven. Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het verlenen van belastingadvies aan particulieren. Ook voor particulieren kan het belastingstelsel zeer ingewikkeld zijn. Wij staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het voeren van je administratie, ondersteuning zoekt bij het optimaal reguleren van je vermogen of eenvoudigweg geen zin of tijd hebt om zelf je belastingzaken te regelen. Wij ontzorgen particulieren met aangiftes, taxplanning, bezwaar- en beroepsprocedures en advies. Dankzij ons advies en onze diensten ben je verzekerd van een optimale administratie, boekhouding en gang van procedures. Wanneer je werkzaamheden aan ons uitbesteedt, word je ontzorgd op een betrokken wijze. Heb je vragen of wil je meer weten over je administratie of de processen, dan betrekken wij je hier graag bij. Wij zijn geen administratie- of adviesbureau op afstand, maar jouw partner voor fiscale en juridische zaken.

De allround adviseur voor particulieren die met je meedenkt

Voor veel particulieren blijven het voeren van persoonlijke administratie, het doen van belastingaangiften en andere fiscale kwesties toch een beetje spannend. Je wilt zeker weten dat alles goed is geregeld, dat er geen fouten worden gemaakt en dat er geen zaken over het hoofd worden gezien. Wij staan al meer dan twintig jaar particulieren bij met advies, raad en daad. Wij zijn de allround adviseur die met je meedenkt en rekening houdt met jouw situatie, wensen en eisen.

Belastingadvies

Een van de diensten die wij verzorgen, is uiteraard belastingadvies. Wij kennen vanzelfsprekend alle wetten, regels, voorwaarden en uitzonderingen en zorgen ervoor dat je wordt voorzien van het juiste advies op maat. Wij gaan echter verder dan dat. Wij houden namelijk altijd rekening met jouw behoeften. Wil je meer inzicht of weten hoe dingen precies werken, dan vertellen wij dit graag. Je moet volledig kunnen vertrouwen op je belastingadviseur. Die vertrouwensband vinden wij belangrijk. Je moet het gevoel hebben te allen tijde bij ons terecht te kunnen voor advies, raad of hulp bij problemen. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak. Jouw administratie verdient aandacht; wij geven die. Wij hebben niet alleen verstand van zaken, maar weten ook hoe wij complexe kwesties in begrijpelijke taal uit moeten leggen.

Juridisch advies

Financieel-juridische kwesties worden al gauw zeer complex. Te complex voor de meeste particulieren. Gelukkig niet voor ons, want wij beschikken over alle benodigde kennis, kunde en ervaring om je van dienst te zijn bij alle vormen van juridisch advies. Dit behelst niet alleen geschillen met bijvoorbeeld de Belastingdienst, maar ook allerlei soorten bezwaar- en beroepsprocedures. Onze experts beschikken over alle benodigde kennis op alle mogelijke gebieden. Middels gedegen, transparant en persoonlijk advies, helpen wij je juridische kwesties en andere conflicten op correcte en adequate wijze af te handelen.

Persoonlijke boekhouding

Van het voeren van je persoonlijke administratie tot het indienden en controleren van aangiften, maken van bezwaren of aanvragen van uitzonderingen: je kunt alles aan ons uitbesteden en erop vertrouwen dat je boekhouding te allen tijde goed geregeld is. Dit geldt natuurlijk ook voor alle vormen van schenkingen, erfenissen en andere bijzondere financiële handelingen. Wij controleren, adviseren en optimaliseren. Je hebt de rustgevende wetenschap dat je financiën altijd optimaal worden beheerd zonder dat je hier omkijken naar hebt. Wil je wel inzicht, dan betrekken wij je zo veel als je wilt bij alle voor jou belangrijke handelingen en processen.

Optimaal vermogensbeheer

Vermogen verdient aandacht. Aandacht die je zelf wellicht niet altijd kunt of wilt geven. Vanaf de start van ons kantoor zijn wij er geweest voor particulieren met een hoog vermogen. Wij beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies voor optimale controle. Of het nu gaat om het voeren van de boekhouding, het verlenen van belastingadvies, beleggingsadvies of andere manieren om vermogen te laten groeien: wij zijn van alle markten thuis. Bij ons is vermogen in goede handen dankzij kennis, kunde, ervaring en een persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat jouw vermogen de aandacht krijgt die het verdient.

 

Contact

Bezoek & postadres

Theeven Juristen & Belastingadviseurs
Karel van Egmondstraat 7
6137 HT  Sittard
Nederland

Contactgegevens

046 - 45 88 932
info@theeven.nl
KvK : 14113709

Betaalrekening IBAN:
NL29 INGB 0009 5234 43
Stichting Beheer Derdengelden IBAN :
NL41 INGB 006 6444 61